Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

ORIGO címkék - festő

older | 1 | 2 | (Page 3)

  0 0

  Ha az emberek még ma is bibliai korokat élnének meg, a mexikói festőnő ma lenne 110 éves.

  0 0

  Gala nemcsak Salvador Dalí felesége volt, hanem ő volt az, aki a mai értelemben vett sztárt csinált a művészből. Mégis sokan úgy írják le ezt az asszonyt, mint egy erkölcstelen, kapzsi, szex- és hatalommániás, a boszorkány és az istennő közötti veszélyes femme fatale-t.

  0 0

  Azt tudjuk, hogy Picasso úgy váltogatta az élettársait, mint a festési stílusát. Sőt, mi több, a nőkkel való viszonya nemcsak a hangulatára hatott ki, hanem a művészetére is.

  0 0

  Amrita Sher-Gilnek, az elképesztően tehetséges festőművésznek kalandos élete regénybe vagy filmre kívánkozna.

  0 0


  0 0

  Maksim Koloskov a híres Moszkvai Építészettudományi Intézetben végzett, 1995 óta Houstonban él. Elismert művész, és immár 25 éve dolgozik az építészet világában. Most nem csupán vázlatait, rajzait nézheted meg ? melyek önmaguk egyszerűségében is csodálatosak -, de szemtanúja lehetsz, miként is dolgozik.

  0 0
 • 02/12/18--10:44: Meghalt Réti Zoltán
 • Kilencvennégy éves korában meghalt Réti Zoltán festőművész, a balassagyarmati zeneiskola alapítója, a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetettje.

  0 0

  Szakértők Leonardo da Vincihez hasonlítják Kálloy Molnár Péter tehetségesen festő fiát. Pistinek már saját kiállítása is van.

  0 0

  Hamarosan kalapács alá kerülhet Czigány Dezső képe, amely nemrég került elő. A festmény állítólag a festőzseni lányát ábrázolja.

  0 0

  Modigliani 1917-ben a Café de la Rotonde-ban ismerte meg a csodaszép, akkoriban még csak 19 éves, fiatal festőnövendéket, Jeanne Hébuterne-t. Azonnal halálosan egymásba szerettek.

  0 0

  Claude Monet festményeit nemcsak mindenki ismeri, de nehéz olyan embert találni, akinek ne tetszenének az impresszionista festő alkotásai. És ez bizony nem mondható el minden modern festőről.

  0 0

  Szívrohamát követően 7 percig halott volt a Shiv Grewal, aki felépülve lefestette, amit akkor látott.

older | 1 | 2 | (Page 3)